VÅR FILOSOFI

NATURATIV - POWER OF PURE

NATURATIV  – MED FOKUS PÅ NATUREN

Våra kosmetiska produkter är certifierade och märkta enligt NaTrue*standard. Vi certifierar våra produkter en efter en när de har lanserats på markanden. Vi bryr oss om både innehållet och miljön, därför har vi tänkt lite extra på hur vi förpackar våra skönhetsprodukter och strävar alltid efter att använda så lite material som möjligt. Förpackningarna skall i hög mån vara av återvunnet- och återvinningsbart material.  *Läs mer om NaTrue här: www.natrue.org

NATURATIV – EN MODERN PRODUKTSERIE

 Naturlig hudvård bör ha minst lika aktiva ämnen som finns i traditionell kosmetika. Som en producent utav naturkosmetik, kan vi frossa i ett brett urval av olika ingredienser och aktiva ämnen. Våra produkter har genomgått omfattande tester och har en ekologisk certifiering. NATURATIV´s  skönhetsprodukter har en effektiv och aktiv verkan på hud och hår.

VÅRA INGREDIENSER

Våra produkter tar vara på det bästa från naturen. Bland våra ingredienser finns bland annat kallpressade oljor och smör, naturligt blomvatten och socker. Vi använder växt- och bivaxer, växtalkoholer och biologiskt aktiva växtextrakt. Vi köper bara miljöcertifierade och internationellt erkända ingredienser. Vi använder icke-raffinerade, kallpressade oljor som behåller alla sina vårdande egenskaper. Våra certifierade ingredienser innebär även en garanti för att produktionen följer reglerna för miljöskydd.

NATURATIV erbjuder naturliga skönhetsprodukter med certifierade ekologiska ingredienser för ansiktsvård, kroppsvård och hårvård. Det finns olika serier att välja på för både vuxna och barn. Produkterna är fria från parabener, PEG, konstgjorda färg- och doftämnen, petroleumderivat och andra substanser som är förbjudna i naturkosmetik. Produkterna är dermatologiskt testade och ej testade på djur.

VÅR CERTIFIERING

NATURATIV framställer sina produkter enligt reglerna för internationella certifieringsorganisation NaTrue. För tillfället är 23 st av våra produkter certifierade av NaTrue. Övriga produkter genomgår certifieringsprocessen.

NATURATIV´S MÅL

Vårt mål är att tillverka naturkosmetika som bygger på både tradition – med hjälp av kända fördelar av skönhetsingredienser och modernitet – och med hjälp av de senaste forskningsresultaten i naturkosmetik och råvaruindustrin.

NATURATIV`S HISTORIA

Varumärket NATURATIV och dess skönhetsprodukter bildades 2008. Målet var klart redan från början; att skapa de bästa ekologiska skönhetsprodukterna på den polska marknaden UTAN KOMPROMISSER: fria från parabener, PEG, konstgjorda doftämnen, petroleumderivat och andra substanser som är förbjudna i naturkosmetik.

NATURATIV är våra drömmars skönhetsprodukter: utmärkta i varje avseende – mycket effektiva, underbara att applicera, rena, naturliga och med förföriska dofter. Våra kunder och skönhetsexperter delar vår glädje och entusiasm. Vi har fått många skönhetsutmärkelser och vunnit många priser inom branschen.

 

      

            

NATURATIV_SYGNET

NATURATIV - POWER OF PURE

NATURATIV - POWER OF PURE

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem 

NATURATIV - POWER OF PURE

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem 

NATURATIV - POWER OF PURE

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem 

NATURATIV - POWER OF PURE

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem