Sun Fun – Är du redo för sommaren?

SUN FUN

Sommaren är tiden på året då vi vill visa upp upp vår fina solbränna. Just därför är det värt att uppmärksamma Naturativs naturliga hudvårdprodukter från SUN FUN-serien för varma och soliga dagar.

Cooling & Illuminating kroppsbalsam. Balsamet har en lätt konsistens som påminner om en delikat mousse och i den gömmer sig massvis av små, små, gyllene partiklar som får huden att lysa upp och glittra. Den gyllene effekten håller i sig under lång tid och syns särskilt när solens strålar lyser upp huden. Cooling & Illuminating kroppsbalsam fungerar som en förskönande och närande produkt som på ett effektivt sätt ger kroppen välbehövlig näring. Det ger i sin tur en härlig känsla av återfuktad hud. Efter en mycket varm dag ger produkten en lätt uppfriskande känsla. Balsamet fungerar utmärkt året om, inte bara efter sol- eller havsbad. Den fungerar under alla tillfällen då man vill visa upp sin härliga och skimmrande solbränna.

Lindrande och avslappnande kroppsbalsam för varma dagar. Perfekt efter solning eller när du behöver fräscha upp dig. Så ska du på semester så är denna ett måste.

Semesternecessären utan produkter från SUN FUN-serien inte kommer vara fullständig …:)

Men vad ska vi göra om vi inte gillar att ligga på den solvarma stranden under många timmar  men ändå vill ha en naturlig solbränna med fin nyans? Det finns en lösning för det också… I form av brun utan sol-balsam plus bronzer som endast innehåller ingredienser av vegetabiliskt ursprung. Den ger i sin tur kroppen en vårdande effekt som jag njuter utav.

Balsamet har en kraftig chokladliknande färg och kan verka skrämmande för personer med ljus hy (jag är en av dem). Applicera en mindre mängd och sprid ut den jämnt över huden. Med rätt applicering passar den givetvis även personer med ljus hy, den ger verkligen en naturlig solbränd effekt. Men innan vi börjar använda produkten, bör vi göra en nogrann peeling av hela kroppen för att förbereda huden för absorbering av bronzern. Det intensiva färgpigmentet med sin uttrycksfulla färg underlättar fördelningen av balsamet på huden utan att lämna några ränder.

Det räcker bara med en liten mängd av balsamet för att få ett mörkare färgton som för övrigt syns omedelbart efter applicering. Utan tvekan kommer detta leda till stor tillfredsställelse om vi förväntar oss ett omedelbart resultat av en solkysst hy. Färgen byggs gradvis upp och färgen kommer att bli mer intensiv, så överdriv inte med appliceringsmängden. Behållaren av „airless” typen förenklar doseringen.

Se till att fördela brun utan sol balsam plus bronzer så jämnt som möjligt. Brådska vid applicering rekommenderas ej, se till att få lite mer tid än vanligt för behandlingen, särskilt om ni inte är vana att använda denna typ av brun utan sol-produkter. Vänta ett par minuter med att klä dig, tills bronzern är helt absorberad för att undvika fläckar på kläderna. (var försiktiga med ljusa kläder!). Tvätta händerna ordentligt efter varje applicering. Engångsanvändning är inte tillräcklig, så för att behålla solbrännan rekommederas att man upprepar appliceringen av bronzern varannan dag. Då kommer huden belöna er för mödan med en fin och fräsch färgnyans.”

Ger näring, regenererar och skyddar huden. Perfekt för sköna sommarfester. Applicera och masssera in på kropp och ansikte. Skaka före användning.