ANTI-AGING hudvårdsrutin i 4 enkla steg

Vet du hur en förebyggande ANTI-AGING-hudvårdsrutin borde vara? Om du bryr dig om att ha en återfuktad hy med färre rynkor, så ska du fortsätta läsa.

Steg 1

Först och främst – rengör huden med cleansingmilk. En grundlig rengöring tar bort smink och föroreningar och denna produkt torkar inte ut huden! Naturligt e-vitamin tillsammans med argan- och druvolja gör rengöringsmjölken perfekt för mogen hy. Ingredienserna eliminerar fria radikaler och bromsar åldrandet. Låt oss fortsätta.

 

 

Steg 2

En ansiktstoner bör alltid användas efter rengöringsmjölken för att återställa huden PH-värde. Vår toner skyddar mot mikrobiell obalans och bakterietillväxt. Den naturliga sammanställningen är baserad på Baldersbrå och lugnande hydrolater. Baldersbrå tillför näring, dämpar rodnader, fungerar som en antioxidant och förebygger uppkomsten av rynkor.

Steg 3

Nu är huden redo för serum. Anti aging Ecoample 2 är näringsgivande och reparerande men stimulerar även hudens förnyelseprocess. Den återfuktar optimalt och långvarigt, ökar elasticiteten och gör huden mer fast. Synliga rynkor reducera och även färgtonen kan bli mer jämn och få en ökad lyster. Detta är en MÅSTE HA om du vill njuta av en ung hy längre. Vad finns kvar av rutinen?

 

 

Steg 4

Reparera med Naturativ! Våra krämer för 30+ FACE CREAM PREVENTION och 40+ FACE CREAM REPAIR är rika på antioxidanter och skyddar mot så kallad photoagening. De återställer hydro-lipidbalansen i överhuden och lugnar irritationer. De tillför näring och regenererar, förbättrar hudtonen och jämnar ut rynkor. Så där ja! Följ alla steg i din nya hudvårdsrutin för att bibehålla effekten och njut av en fantastisk hy!