Bäst handkräm för torra händer

Naturlig hudvård för händerna under höst och vinter.

När det kommer till vård av händer under höst- och vintersäsongen så är det bara att glömma ”slarv” eller ”ibland”. Om du vill ha friska, mjuka, återfuktade händer, så måste du smörja dem systematiskt. Börja med vanan att alltid bära med dig din handkräm i handväskan. Under hösten och vintern bör man smörja in sig flera gånger om dagen.

En grundläggande handvårdsrutin

Direkt efter ansikte och dekolletaget, avslöjas vår ålder av händerna. Hur tar man bäst hand om sina händer under höst och vinter, när det är som allra tuffast för huden? Torra, spruckna och röda händer är inte bara en mindre trevlig syn, det är även oskönt men kan också göra ont.

SPA för händerna – steg för steg.

Börja med att skrubba bort all död hud på händerna, använd en peeling och massera energiskt – som om du skulle tvätta händerna. Avsluta med att skölja händerna i ljummet vatten. Nu är det dags för själva avkopplingen, ta några droppar av vår olja och massera in den noggrant i ett par minuter. Du får inte bara en avkopplande verkan, dina händer får även en riktigt bra återfuktande och näringsrik effekt. Det är värt att satsa på en sådan spa-behandling regelbundet. Dina händer kommer att tacka dig. Om du kommer ihåg att ta med dig någon av våra naturliga handkrämer så slipper du uttorkad och narig hud – detta är definitivt räddaren i nöden!

Bästa handkrämen för torra händer. Vilken handkräm ska jag välja?

Naturativs naturliga handkrämer är en riktig handkompis. Våra näringsrika, återfuktande, lindrande och sammetslena krämer med himmelsk doft finns i hela 6 olika varianter. Var och en av dem innehåller en mängd vegetabiliska oljor och smör, samt antioxidanter och fuktgivande växtextrakt. I samtliga produkter finns naturligt E-vitamin som är en mycket kraftfull antioxidant.

NATURATIV RICH HAND BALM HOME SPA 

Denna handkräm har en föryngrande effekt och doftar av citrus och örter. Här finner vi aloe vera som lindrar och stödjer celltillväxten. Extrakt av gojibär hjälper till att bekämpa fria radikaler. Mangosmör har en fuktighetsgivande effekt och skyddar samt återuppbygger överhuden och slätar ut och rengör den. Jättenattljusolja tränger ner i de djupare hudlagren och förhindrar uttorkning, den dämpar hudirritationer och inflammationer och fördröjer dessutom uppkomsten av rynkor. Druvkärnolja bekämpar fria radikaler, har en antiinflammatorisk effekt. Återfuktande betaine och glycerin från växtriket samt den kraftfulla antioxidanten E-vitamin finns också i denna härliga handkräm.

NATURATIV HYPOALLERGENIC HAND BALM

Handkräm är perfekt för trötta, torra och känsliga händer. Doftsammansättningen är allergivänlig och diskret. Innehåller avokadosmör som återfuktar, återställer och skyddar händerna. Citrusextrakt ljusar upp huden medan näringsrikt olivsmör återfuktar och ger näring, hyaluronsyra fungerar som en kraftfull återfuktare tillsammans med naturligt förekommande E-vitamin.

NATURATIV CUDDLING HAND BALM

Består av solrosolja som stärker, mjukgör och jämnar ut huden, regenererande avokadosmör, citrusextrakt som ljusar upp, återfuktande och skyddande olivsmör, återfuktande hyaluronsyra och kraftfulla, naturliga antioxidanten E-vitamin.

NATURATIV RELAXING HAND BALM 

Handkräm mjukgör och återfuktar händerna. Doftar av kokos och citrongräs. Består av kokosnötolja som skyddar, återfuktar, tillför näring och har en antibakteriell effekt. Avokadosmör återfettar och skyddar, extrakt av citron ljusar upp huden, olivsmör återfuktar effektivt samt hyaluronsyra och naturligt E-vitamin.

NATURATIV REVITALISING HAND BALM

Handkräm hjälper till att återställa huden. Doftar av citron. Extrakt av tranbär förebygger åldrande, återfuktar och bekämpar fria radikaler. Regenererande avokadosmör återfettar och skyddar, olivsmör jämnar ut och extrakt av citron ljusar upp och desinfekterar huden. Citronolja fräschar upp och förbättrar hudens utseende, hyaluronsyra bibehåller och bevarar fukten i huden och naturligt E-vitamin som är en effektiv antioxidant.

NATURATIV HAND BALM FOR MEN  

Återfuktar torra händer med expressfart. Har en sensuell, lätt doft av cederträ och innehåller lugnande aloe vera. Salvia desinficerar och reglerar huden, jättenattljusolja förebygger åldrande, reglerar sebaceous-körtlarna och förbättrar hudens elasticitet. Babassuolja stärker epidermis och har ett naturligt UV-filter. Olivsmör verkar lugnande, fuktgivande och utjämnande. Bisabolol har en enastående lugnande effekt, hyaluronsyra återfuktar i flera timmar och vegetabiliskt glycering återfuktar också huden. Innehåller likt de andra krämerna det kraftigt antioxidanta E-vitaminet som är oumbärligt för torra händer.